Žingsnis po žingsnio: Registracija į Ryanair skrydžius

Sumažinti Padidinti Teksto dydis Spausdinti puslapį

Registracija į Ryanair skrydžius Ryanair.com tinklalapis atnaujintas. Artimiausiu metu ir mes pateiksime naujausią informaciją apie Ryanair registraciją į skrydžius.

Nusipirkę Ryanair kompanijos bilietus nepamirškite užsiregistruoti į skrydžius. Tik po registracijos yra atsispausdinami bilietai (įlaipinimo kortelės), kuriuos oro uosto darbuotojams teks parodyti mažiausiai tris kartus. Neužsiregistravus į skrydį ar pamiršus įsidėti bilietus į lagaminą, įlaipinimo korteles jums atspausdins oro uoste, tačiau už tai privalėsite sumokėti keliasdešimt eurų siekiantį mokestį!

Pagal naują tvarką, kuri įsigaliojo nuo 2014.04.08 d., registracija į Ryanair skrydžius vykdoma likus ne daugiau kaip 30 d., bet ne mažiau kaip 2 val. iki skrydžio:

Keleiviams, kurie pasirenka sėdimas vietas už papildomą mokestį, išankstinė registracija į skrydį galima nuo 30 iki 2 val. iki išvykimo.

Keleiviams, kurie nenori papildomai mokėti už sėdimas vietas, registraciją į skrydį galės atlikti ne anksčiau kaip 7 dienos, bet ne vėliau kaip 2 val. iki kiekvieno skrydžio. Pasirinkus šį registracijos variantą – sėdėjimo vietos bus parinktos atsitiktinai ir nemokamai.

Registracijos metu jums reikės suvesti keliaujančių asmenų gimimo datas, pilietybę, dokumento tipą (pasas arba asmens tapatybės kortelė), dokumento numerį, dokumento galiojimo datą, šalį, kurioje išduotas dokumentas. Į kelionę būtina vežtis tą asmens dokumentą, kurio duomenis registravote skrydžiui. Automobilio teisės – netinka.

Jeigu skrydis į vieną pusę atsispausdinsite 1 bilietą (įlaipinimo kortelę), jeigu skrydis į abi puses – asmeniui priklausys 2 bilietai.

Bilietai (įlaipinimo kortelės) turi būti atspausdinti ant A4 formato lapo. Bilietų apkarpyti negalima. Ar bilietas spausdinamas spalvotai, ar nespalvotai – reikšmės neturi. Bilietus galite atsispausdinti iš karto arba vėliau, taip pat išsisaugoti kompiuteryje pdf formatu ir atsispausdinti galimybei esant.

Instrukcija, kaip atlikti registraciją į Ryanair skrydžius

 

1 žingsnis. Nueikite į www.ryanair.com svetainę. Susiraskite mygtuką „Online Check-In“ (Registracija internetu) ir paspauskite. Mygtuką rasite pagrindiniame puslapyje (1 pav.).

Registracija į Ryanair skrydžius

1 pav.

2 žingsnis. Atsidariusiame naujame lange pasirinkite vieną iš trijų pasirinkimų – „Option 1“, „Option 2“ arba „Option 3“. Suveskite tokią informaciją, kokios reikalauja ir spauskite „Online Check-in“ (2 pav.).

Ryanair registracija į skrydį

2 pav.

3 žingsnis. Uždėkite varnelę (-es) ties keleivio (-ių) vardu ir pavarde bei paspauskite „Check-in“. Tuomet suveskite asmens dokumento duomenis: Nationality – pilietybė, Date of Birth – gimimo diena, Document Type – dokumento tipas (kortelė arba pasas), Document Number – dokumento numeris, Country of Issue – šalis, išdavusi dokumentą, Date of Expiry – dokumento galiojimo pabaiga . Suvedus prašomus duomenis spauskite Check-in (3 pav.).

Kelionės dokumentai

3 pav.

4 žingsnis. Po „Check -in“ paspaudimo kiekvienam skrydžiui bus siūloma už papildomą mokestį pasirinkti sėdimą vietą lėktuve (Purchase an allocated seat) arba sėdima vieta bus parinkta atsitiktinai (Free randomly allocated seat) (4 pav.)

Skrydis į priekį (Outbound Flight)

Jeigu norite pasirinkti sėdimą vietą lėktuve, uždėkite taškiuką ties „Purchase an allocated seat“. Tuomet sistema leis pasirinkti norimą vietą. Ją pasirinkus spauskite „Confirm“, o tuomet „Check-in Now“. Atminkite, perkantiems vietą lėktuve registracija galima likus ne daugiau nei 30 d., bet ne mažiau nei 2 val. (4pav.)

 

Jeigu nenorite mokėti už sėdimą vietą, uždėkite taškiuką ties „Free randomly allocated seat“ ir spauskite „Check-in Now“ mygtuką. Atminkite, jog neperkantiems sėdėjimo vietos registracija į skrydį galima likus ne daugiau nei 7 d., bet ne mažiau nei 2 val. iki skrydžio. (4 pav.)

Vietos

4 pav.

Skrydis atgal (Return Flight)

Jeigu jūsų skrydis į abi puses, registracijos procedūra lygiai tokia pati, kaip skrydžiui į priekį. Tačiau, jeigu neperkate vietos lėktuve ir iki skrydžio atgal liko daugiau nei 7 dienos – registracija bus negalima. Tokiu atveju spauskite „Check in Later“ (Užsiregistruoti vėliau) (5 pav.)

Ryanair registracija i skrydzius

5 pav.

Po šio žingsnio kompanija gali siūlyti papildomas paslaugas, kurios nėra privalomos. Jeigu nenorite jų užsisakyti iš karto puslapio pabaigoje spauskite mygtugą Continue (Tęsti).

Tuomet spauskite mygtuką Check-in (6 pav.).

Registracija į skrydį

6 pav.

Po Check-in mygtuko paspaudimo galėsite iš karto atsispausdinti bilietus (įlaipinimo kortelę) – Print Now arba pdf formatu išsisaugoti savo kompiuteryje ir atsispausdinti galimybei esant – Save as pdf (7 pav.).

Bilieto spausdinimas

7 pav.

Štai ir jūsų bilietai, kurių nepamirškite atsispausdinti ir vežtis į oro uostą (8 pav.).

Įlaipinimo kortelė

8 pav.

33 komentarai Žingsnis po žingsnio: Registracija į Ryanair skrydžius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.