Naujųjų metų kelionė į Taliną, aplankant Jūrų muziejų tik 104,72 €

Sumažinti Padidinti Teksto dydis Spausdinti puslapį

naujuju-metu-kelione-talinas

Naujųjų metų kelionė į Taliną, aplankant Jūrų muziejų. Tai trumpa, tačiau įdomi kelionė, kurios metu Naujuosius metus sutiksite Talino Rotušės aikštėje.

Kainos atnaujintos: 2017.10.24 d.

Kelionės data ir kaina:

2017-12-31 – 2018-01-01 d. – 119 €/asm. 104,72 €/asm. + -5% nuolaida! Liko 17 vietų

Avansas: 20% kelionės kainos, jei iki kelionės likos daugiau nei 21 d.

Nuolaida: šiai kelionei suteikiama papildoma 5% nuolaida, skaičiuojama nuo galutinės kelionės kainos, įtraukus ir visas organizatoriaus suteikiamas nuolaidas. Dėl organizatoriaus suteikiamų nuolaidų kreipkitės el. p. info@urkistravel.lt.

Dėmesio! Kainos gali keistis net ir kelis kartus per dieną. Dėl didelio informacijos srauto, ne visada spėjame atnaujinti kainas. Jas šiai minutei visuomet sužinosite parašę mums el. p. info@urkistravel.lt

 

KELIONES_PROGRAMA

 

1_D

Anksti ryte išvykstame iš Lietuvos. Kelionė per Latviją, Estiją. Atvykus apžvalginė ekskursija po šventiškai pasipuošusį Taliną autobusu: Kadriorgo parkas ir rūmai, XVIII a. caro Petro Didžiojo pavedimu  pastatyti žmonai Jekaterinai I. Italų architekto Nikolo Mičeti projektuoti grandioziniai rūmai ir juos supantis parkas– puikus carinės ekstravagancijos pavyzdys. Dabar čia įsikūręs Estijos dailės muziejus (muziejaus lankymas mokamas). Jame eksponuojama šimtai XVI-XX a. Vakarų ir Rusijos menininkų tapybos darbų, nuotraukos, skulptūros ir kiti meno kūriniai. Pravažiuojame Piritos buriavimo centrą. Ekskursijos tęsinys pėsčiomis po Talino senamiestį, įtrauktą į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą:  Tompea pilis, kurioje įsikūręs Estijos parlamentas, ir Hermano bokštas, A. Nevskio ortodoksų katedra, XVI a. gotikinė Domo katedra, apžvalginės aikštelės, nuo kurių atsiveria nuostabus vaizdas į Talino įlanką ir senamiestį, „Trumpoji koja”, miesto rotušė, „bandelių” skersgatvis, miesto amatininkų ir „Juodagalvių” gildijos pastatai, „Storosios Margaritos” bokštas.  Laisvas laikas, kurio metu galėsime pasinerti į šventinį miesto šurmulį, paragauti tradicinių estiškų patiekalų, kalėdinių gėrimų, pasižvalgyti po tautodailininkų krautuvėles. Naujųjų Metų sutikimas miesto Rotušės aištėje: puošni naujametinė eglutė, linksma muzika, šventinis šurmulys ir fejerverkai. Nakvynė viešbutyje Taline.

2

Pusryčiai. Vykstame į Jūrų muziejų*. Hidrolėktuvų angare 2012 m. duris atvėręs ir analogo pasaulyje neturintis muziejus lankytojus susipažindina su laivybos praeitimi ir dabartimi, pribloškia sukurta ekspozicija, jos pateikimu bei informacijos gausa. Čia demonstruojami įvairiausių epochų laivai, iš kurių pagrindinis ir seniausias eksponatas – 1935 m. Anglijoje pastatytas, 600 tonų sveriantis ir per minutę į 900m gylį galintis nusileisti povandeninis laivas „Lembit“. Galėsime pasivaikščioti šio laivo deniu, pamatyti vidaus patalpas, kapitonų bei jūreivių kajutes. Muziejuje matysime ir 1550 m. datuoto laivo liekanas, tarpukario bei šiuolaikines jachtas, nedideles valteles, įvairius navigacinius ženklus, karo laikų minas ir torpedas, sunkiuosius pabūklus. Moderniai įrengta ekspozicija suteikia galimybę leistis į virtualią kelionę geltonu povandeniniu laivu, sudalyvauti laivų mūšyje baseine, laivus valdant  nuotoliniais pultais, pasimatuoti karo jūreivių uniformas ir su jomis įsiamžinti, pabūti karo lakūnais ir išbandyti skrydžio simuliatorių. Laisvas laikas. Išvykstame namų link. Kelionė per Estiją, Latviją. Naktį grįžtame į Lietuvą.

 

keliones_informacija

Įskaičiuota į kainą: kelionė autobusu; 1 nakvynė viešbutyje su pusryčiais; kelionės vadovo paslaugos; ekskursinė programa; kelionės dokumentų sutvarkymas.

Neįskaičiuota į kainą: (*) – bilietai į mokamus objektus ~ 20 EUR * medicininių išlaidų draudimas kelionės metu.

Išvykimas: iš Vilniaus, Kauno, taip pat Šiaulių, Panevėžio, Klaipėdos.

Kelionės organizatorius: Guliverio kelionės

Kaina: kelionės kaina pateikta asmeniui, jei į kelionę vykstama dviese.

Pastaba: objektų lankymo tvarka, skaičius ir įėjimo bilietų kaina gali keistis; bažnyčiose, muziejuose ir kituose mokamuose objektuose, kelionės vadovas ekskursijų neveda.

 

keliones_uzsakymas

Norėdami sužinoti daugiau informacijos arba užsisakyti kelionę rašykite el. paštu info@urkistravel.lt, temos laukelyje įrašę Naujieji Taline.

Jeigu netinka mūsų pasiūlytas variantas ar ieškote kelionės kitomis datomis ar kryptimis, nepatingėkite parašyti savo pageidavimų el. p. info@urkistravel.lt. Pasistengsime pasiūlyti jūsų poreikius atitinkančią kelionę per artimiausias kelias valandas po kreipimosi į mus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.