Palmos akvariumas Maljorkoje – įspūdžių gausa garantuota kiekvienam!

Sumažinti Padidinti Teksto dydis Spausdinti puslapį

Maljorka Palmos akvariumas Palmos akvariumas Maljorkoje – įspūdžių gausa garantuota kiekvienam!. 2007 metais duris atvėręs Palmos akvariumas – viena iš populiariausių atrakcijų Maljorkoje. Pasigrožėti povandeniniu pasauliu užsuka įvairaus amžiaus turistai, nepriklausomai nuo to ar keliauja su vaikais, ar be jų. Lankytojai lieka ne tik sužavėti, bet ir nustebinti akvariumų gausa ir gyvūnijos įvairove.

Įspūdingame Palmos akvariume yra atkurtos Viduržemio jūros, Indijos, Atlanto ir Ramiojo vandenynų ekosistemos. Jame yra 55 akvariumai, kuriuose gyvena apie 8000 įvairiausių gyvūnų, atstovaujančių apie 700 skirtingų rūšių.

Daugiausiai lankytojų dėmesio susilaukia 33 metrų ilgio, 25 metrų pločio ir 8,5 metrų gylio ryklių akvariumas. Tai giliausias ryklių akvariumas Europoje, pripildytas 3,5 milijono litrų sūraus vandens. Jame plaukioja keturios ryklių rūšys, tarp kurių yra mažieji juodapelekiai ir melsvieji rykliai. Lankytojai, turintys specialų PADI naro pažymėjimą, gali ne tik į ryklius žiūrėti pro stiklą, bet ir su jais paplaukioti.

Prieš patekdami į ryklių akvariumą, turistai supažindinami su Viduržemio jūros gyventojais, kurie įkurdinti 25 akvariumuose. Vėliau pažintis tęsiama su atogrąžų vandenynų ekosistema.

Be daugybės akvariumų, čia veikia įvairios pramogos vaikams – žuvų šėrimas, žaidimai, veido dažymas, vandens kovos piratų laive ir kitos atrakcijos.

Maljorka Palmos akvariumas

Palmos akvariumas veikia 365 dienas per metus. Darbo laikas vasaros sezonu nuo 9 ryto iki 6 vakaro. Žiemos periodu akvariumas veikia trumpiau. Pramogoms rekomenduojama skirti 3-4 valandas. Bilieto kaina suaugusiam – 24 eurai, vaikams nuo 4 iki 12 metų – 14 eurų, vaikams iki 3 metų – nemokamai.

Adresas: Carrer Manuela de los Herreros i Sorà, 21, 07610 Palma, Illes Balears, Ispanija

Tinklalapis: http://palmaaquarium.com

Maljorka Palmos akvariumas

Maljorka Palmos akvariumas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.